Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Fordel ved at være i et partnerskab


Hvad er egentlig et ægte partnerskab? Mens vores team skaber masser af samarbejde gennem hele livet, er nogle bare korte, nogle smuldrer gradvist, men de absolut mest nyttige, er de afgørende partnerskaber faktisk bygget på lang sigt, baseret på delt respekt og privat hensyn. Hvor vigtige er autentiske samarbejder i dit liv?

Særlige aspekter producerer en styrkelse, lighed og kumulativ kapacitet. Disse funktioner har en autentisk respekt for sig selv og også forskellige andre medlemmer af samarbejdet, idet de er opmærksomme på delte mål og også metoder, såvel som at designe sammenkobling, der bygger magt og regner med.

En gensidig vision, en tro på hinanden, beslutningstagning, der afspejler alle foretrækker og behov, samt udnytter perspektiverne af såvel personlige som andre til at identificere de bedste gennembrud. At støtte en negativ partner lige til at ændre sig til det bedre kan være den allerbedste metode, som du nemt kan hjælpe din ledsager med at være den person, du giftede dig med. En række af kravene til at øge forholdet indeholder rutinemæssig refleksion såvel som diskussion. Tænk på et filmbillede, som du faktisk har tjekket ud, hvor skiltene faktisk er trukket i forvirring såvel som mistillid. Som kunder har vores firma normalt observeret de mange kanter af scenariet, ikke desto mindre dukker skuespillerne glemme ud til eksterne lejligheder. Tænk på, hvis de bare talte?

De kan på det tidspunkt forpligte sig og også knytte sig til en retning, der muligvis kunne løse komplikationer. Sammen med chat kommer idéen om en tilflugt: "Jeg diskuterede, og det var tilladt; nu kan jeg nemt tale igen." Eller endda omvendt: "Det var forfærdeligt - mulighed for at betjene og også klippe!" Forhold øges, når vores virksomheds værdsætter perspektiver, perfektioner såvel som ideer. Variation værdsættes lige, da samvittighed faktisk glædes af og tilbedes. Så snart kommunikationsporte niveauet, kan partnere fungere for at holde dem tilgængelige, eller at lukke dem lidt eller endda kort, når de bevæger sig fremad, faktisk også er så smertelige, for tæt på hjertet. Hvilken forskel individualiseret mulighed gør ved at udvikle holdbarhed og strække forbindelser. Som diskuteret er partnerskaber tilgængelige i mange forskellige former: forælder eller endda værge 1 til forælder eller værge 2; forældre til små; bror eller søster til søskende; udvidet familie til andre elskede.

Dem inden for denne arena er faktisk ofte de hårdeste, idet der henvises til det alderen ordsprog, "Du kan vælge dine venner, men dine kære er faktisk valgt." Synes godt om det eller ej, familiemedlemmer er dine for godt. Også bevægelse, reducering af enkeltpersoner, skæring af dødvande, mens tilføjelse af span, udfører bestemt ikke skaber individer, der er mindre tilknyttet. Derfor hvorfor bestemt ikke bare tale? Hvorfor ikke prøve at korrespondere? Hvorfor udelukke et partnerskab? Hvorfor bestemt ikke nogen ægthed?

Tip, du måske hurtigt søger


I mit nyligt ændrede liv finder jeg mulighed for særlige interesser. Jeg forsøger at blive specifik, at denne viden helt sikkert vil være tilfredsstillende såvel som positiv - ingen kræver downers! Derfor opdager jeg venlige, vidunderlige og også indsigtsfulde mennesker overalt. Jeg hang rundt i min barnebarns børnehaveklasse. Hendes underviser gjorde det muligt for mig at blande mig lige så godt som at samarbejde med praktikanterne, noget jeg elsker. I betragtning af at titler offentliggøres på deres arbejdsborde, har jeg fordelen ved at byde børn direkte velkommen.

Jeg hvilede sammen med min barnebarn i løbet af frokosten (såvel som en bemærkelsesværdig sund og afbalanceret meget varm frokosttid dukkede op!). En ung dreng overalt fra os tog en hurtig interesse i min eksistens, spurgte, hvem jeg var, hvorfor jeg eksisterede, hvad jeg gjorde, hvornår jeg faktisk ville forlade mig, og hvornår jeg faktisk kommer tilbage. Jeg klargjorde, at jeg ikke havde til hensigt at farve mit hår, at jeg morede end glad for at bruge det, og takkede ham for hans indlæg.

For ikke at blive hindret mindede han mig om flere flere muligheder, hvor meget langt bedre jeg ville fremstå, derfor meget mere ungdommelig, hvis jeg kun fjernede de forfærdelige grå ting. Jeg fniste, skrabede på hovedet i vidunder og fjernede efterfølgende glædeligt på egen hånd fra omgivelserne, da vi til sidst blev ignoreret. Det er faktisk svært at udføre indtastninger af dine argumenter med din markante anden. Når en 3. person som en professionel i parterapi faktisk er vigtig, tøv ikke med at stole på dem.

I dit område deltog jeg i den indledende præsentation af en eksklusiv filmaften koncentreret om bortfald af hukommelse, hjerne traume, PTSD, demens samt Alzheimers lidelse. En gruppe er på udkig efter midler til at informere vores kvarter om handlinger, perspektiver, misforståelser samt misforståelser i et tilgængeligt kendskabsmiljø. Blandt vores teamdeltagere modtog en bemærkning, hvor vi stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor vi præsenterer halvtreds første gang, en film, der fokuserer på at forstyrre menneskelig hjerneulykke, når der var nogen, der var til stede, en ønsket, eller en viceværter, der kan have et sådant fald.

Jeg havde intet tip om, at Adam Sandler kan fremstille en så venlig og sårbar pligt, som han udfører i denne film - omsorgsfulde Drew Barrymore, uanset hendes amnesi og hverdagslige duplikering af livet. Jeg undrer mig over hendes fars omsorgsfulde reaktioner for at lindre hendes bekymring for oversigt.